lokalforeningar_singel_hero

Aktuellt

JULFEST

Personskadeförbundet RTP Umeå lokalförening låter tomten knacka på dörren måndag 6 dec kl 18 30 på Trattgränd 28 V:a Ersboda, då är det äntligen julfest.  Det blir musikanter som kan skapa julstämning och naturligtvis blir det glögg, pepparkakor och julbord med allehanda godsaker. Bindande anmälan till Inga 070 - 688 21 32 el Kjerstin 070 - 685 18 01 senast 3 dec.

Begränsat antal, ”först till kvarn”.

Medtag Julklapp för ca 30kr till tomtesäcken! Varmt välkomna  www.rtp.se/umea

 

Medlemsvärvningskampanj

RTP fyller 75 år i år och lanserar därför bland annat en medlemsvärvningskampanj under tiden den 22 sept. till den 17 dec. Under den tiden betalar enskilda medlemmar 95 kr och hel familj 155 kr och medlemskapet gäller även för 2022.

Den som rekryterar en ny medlem får en Sverigelott. Det gäller också den som går från enskilt medlemskap till familjemedlemsskap.

Det finns två sätt att bli medlem antingen att gå in på rtp.se och bli medlem eller att betala till swishnummer: 1235262647 och ange namn och adress eller postnummer. Vid swishbetalning måste också den som värvat skicka ett mail till medlem@rtp.se med namn på den du värvat ditt eget namn med medlemsnummer eller adress.

 

Kafé RTP 1-3

Kaféet flyttar från och med oktober in i Medborgarskolan på Slöjdgatan 2 från Broparken, tiden är som tidigare kl. 13 00 till 15.00. Vi träffas och pratar, vi löser inte världsproblem men utbyter tankar och tar hand om varandra. RTP bjuder på kaffe och ibland en god kaka.

 

Du medlem som har E-postadress och vet med dig att föreningen inte har din adress uppmanas att maila in din adress till vår matrikelansvarig, Kjerstin Myrholm Clarin, kjmc1@hotmail.com så snart du har möjlighet. Vi kommer från föreningen att i större utsträckning än tidigare sända påminnelser och övrig information via mail.