Valberedningen intensifierar nu sitt arbete

Personskadeförbundet RTPs valberedning intensifierar nu sitt arbete inför kongressen 2021, då förbundsstyrelse för de kommande tre åren ska väljas. Nu är det möjligt för dig att kontakta valberedningen med förslag på personer till förbundsstyrelsen för perioden 2022 – 2024. Det är sedan valberedningen som ger förslag på förbundsstyrelseledamöter till kongressen.

Svensk Insamlingskontroll som beviljar och kontrollerar vårt 90-konto har följande regler: ”Styrelseledamot får inte ha betalningsanmärkning och/eller förfallna och obetalda skatteskulder”. Därför måste valberedningen ta en kreditupplysning på de personer som nomineras till RTPs förbundsstyrelse vid kongressen 2021.

Har du frågor till valberedningen? Mejla till: valberedningen@rtp.se eller ring förbundskansliets växel 08-629 27 80.

Postadress: Personskadeförbundet RTP, Märk med ”Valberedningen” Box 1386, 172 27 Sundbyberg

Personskadeförbundet RTPs valberedning består av:
Leif Sandsjö, Sammankallande
Monica Engström
Mohammed Jaber
Per-Åke Kjellström
Jeanette Krell

About the Author