Den 18 - 19 maj arrangeras hjälpmedelsmässan Hjultorget på Kistamässan i Stockholm. Hjultorgets signum har sedan starten för snart 40 år sedan varit att besökarna kan prova, känna och klämma på det som hjälpmedelsmarknaden erbjuder. Utöver att rent fysiskt se och prova olika hjälpmedel finns också möjlighet att besöka en mängd intressanta föreläsningar.

Mässan vänder sig i första hand till dem som själva använder hjälpmedel men har med åren blivit en allt viktigare mötesplats även för professionen. Under dagarna får deltagarna uppleva en mix av workshops, föreläsningar och spännande uppvisningar. 

Personskadeförbundet RTPs kommer att finnas på plats med en monter. Besök oss gärna där! Vi bjuder på kaffe och fika och alla är välkomna in för en pratstund med representanter från förbundsstyrelsen och kansliets personal.

Mer information om vad som händer på Hjultorget och i vår monter kommer att presenteras på vår hemsida samt på facebook under våren.

På hjultorgets hemsida: www.hjultorget.nu kommer snart det fullständiga programmet att finnas. Här hittar du även information om vilka utställare som kommer att vara på plast. Inträdet till mässan samt alla föreläsningar är kostnadsfria, men registrera dig på: www.hjultorget.nu

Screenshot 2021-10-26 at 15-26-16 Hjultorget hjälpmedelsmässa – Hjälpmedelsmässa för dig med en aktiv livsstil