Nu startar vi årets Våga fråga-kampanj. Värva en ny medlem och var med i utlottningen av fina priser! Du får dessutom en Sverigelott för varje ny medlem du värvar. Du som lyckas värva tre nya medlemmar får ett gratis medlemskap 2022. För alla som tecknar ett nytt medlemskap nu så gäller medlemskapet även för hela 2022!

Bli medlem här!

Våga fråga – vill du bli medlem?

Nu behöver vi samla alla goda krafter för att bli fler och fortsätta vara en stark röst i samhället! Fråga någon i din närhet om hen vill bli medlem. Alla är välkomna – vare sig du lever med en bestående funktionsnedsättning eller inte. Orsakerna till att bli medlem kan vara många. Du kan stödja vårt arbete, engagera dig och delta i vårt påverkansarbete eller vara en del av vår gemenskap genom att träffa andra i samma situation. Det finns mycket du kan göra!

För 95 kronor (enskilt medlemskap) och 155 kronor (familjemedlemskap) får den du värvar ett medlemskap för i år och hela 2022 och tillgång till alla våra medlemsförmåner.

Våga fråga-kampanjen pågår från den 22 september till och med den 31 december 2021.

Regler

  • Du som värvar måste vara medlem i Personskadeförbundet RTP. Du får dock inte vara anställd. (Förtroendevalda kan delta).
  • Varje familjemedlemskap du värvar räknas som en ny medlem (även om flera personer ingår).
  • Du som utökar ditt medlemskap till ett familjemedlemskap genom att värva personer inom din familj får en Sverigelott för varje ny familjemedlem.

Hur gör jag?

Via Swish: Personen som blir värvad kan betala medlemsavgiften till Swishnummer: 1 235 262 647.

Personen behöver ange

  • personnummer
  • e-postadress

Om det rör sig om ett familjemedlemskap med flera närstående kan det vara svårt att få plats för alla uppgifter i meddelandefältet. Då behöver personen som värvat mejla uppgifterna till oss.

 


 

Hur går medlemsvärvningen för din lokalförening? Nedan kan du se de lokalföreningar som värvat flest medlemmar procentuellt de senaste månaderna...

 

Medlemstävling 10 i topp LF 2021.11d

 

Förbundskansliet 2021.Medlemstävling 10 i topp LF 2021.10

 

Medlemskampanj
Medlemskampanj