Medlemsvärvningstävling

Vi vill att fler blir medlemmar i Personskadeförbundet RTP. Därför drar vi nu igång en medlemsvärvningstävling bland lokalföreningarna. Startdatum för tävlingen räknas redan från den 1 oktober eftersom vi vet att många föreningar redan värvat nya medlemmar genom höstkampanjen ”Bli medlem redan nu så gäller medlemskapet även hela 2020”. Tävlingen pågår till och med den 31 januari 2020. Alla lokalföreningar deltar automatiskt i tävlingen. Förbundskansliet kommer att ta ut siffror på nya medlemmar från medlemsregistret och resultaten kommer att redovisas månadsvis på hemsidan. De fem lokalföreningar som procentuellt sätt, utifrån sitt medlemsantal, värvat flest medlemmar under denna period får fina priser.

Ett tips i jakten på nya medlemmar är att ge bort ett medlemskap som gåva eller varför inte som julklapp. Det är en gåva som varar hela året 2020. Det kostar 300 kr/år för ett enskilt medlemskap och 360 kr/år för ett familjemedlemskap. Du kan välja vart vi ska skicka gåvobeviset med hälsning samt välkomstmaterial; direkt hem till den du vill ge gåvan, eller hem till dig! Läs mer om hur du går till väga under menyn ”medlem”/ge bort ett medlemskap.

De lokalföreningar som deltar i tävlingen har chansen att vinna:

1a pris, en bärbar dator
2a pris, en Ipad
3e pris, en mobil
4e pris, en rollup
5e pris, en strandflagga


Även du som väljer att bli medlem under denna period har chans att vinna fina priser! Följande vinster kommer att lottas ut:

1a pris, en upplevelsehelg till ett värde av 2 500 kronor
2a pris, en ”fredagsmyspåse” (en påse med godsaker som levererar hem till dörren)
3e pris, två biobiljetter
4e pris, en frottéhandduk
5e pris, en Astrid Lindgrenmugg

 

Vinnarna kommer att meddelas i mitten av februari 2020.

Lycka till!

Personskadeförbundet RTPs förbundsstyrelse