I år fyller Personskadeförbundet 75 år. Det har vi bland annat uppmärksammat genom ett antal kampanjer i syfte att få fler medlemmar. Nu utlyser vi också en slogantävling om varför man ska vara medlem i Personskadeförbundet RTP. För att vara med och tävla om bästa slogan så måste du svara rätt på fyra frågor om förbundet. Rätt svar samt de tre bästa förslagen på slogans vinner fina priser!

Vinnande slogans kommer att presenteras på vår hemsida samt i nästa nummer av Liv. Förutom äran är 1:a pris ett par valfria skor från IceBug, 2:a pris är ett presentkort på Akademibokhandeln på 500 kronor och 3:e pris en frottéhandduk med vår logotype på.

Svara på nedanstående frågor och skriv en kortfattad motivering/slogan till varför du tycker att man ska vara medlem i Personskadeförbundet RTP!

Fråga 1: Vad betyder RTP? Personskadeförbundet RTPs förkortning ändrade betydelse i november 2009. Vad står den nya förkortningen för?

Fråga 2: Vad hette personen som blev förbundets första förbundsordförande?

Fråga 3: Hur lyder Personskadeförbundet RTPs vision?

Fråga 4: Vad är förbundets senaste medlemsförmån?

Skicka in dina svar tillsammans med din slogan senast den 20 november 2021 till: liv@rtp.se eller per post till: Personskadeförbundet RTP, Box 1386, 172 27 Sundbyberg. Märk kuvertet ”Slogantävling” och glöm inte lämna namn och adress!

Hör gärna av dig till helena.tiderman@rtp.se om du har frågor.

Förbundet Tävling
Förbundet Tävling