Värva någon du känner och var med i utlottningen av fina priser!

Passa på att värva någon du känner! Då är du med i utlottningen av en hotellweekend, ett Hövding huvudskydd samt en valfri sko från Icebug. Dessutom får du en Sverigelott för varje ny medlem du värvar. Och lyckas du värva tre nya medlemmar får du gratis medlemskap 2022.

Så våga fråga – vill du bli medlem?

Nu behöver vi samla alla goda krafter för att bli fler och fortsätta vara en stark röst i samhället! Fråga någon i din närhet om hen vill bli medlem. Alla är välkomna – vare sig man har en egen skada eller inte. Orsakerna till att bli medlem kan vara många. Man vill stödja vårt arbete, engagera sig och delta i vårt påverkansarbete eller vara en del av vår gemenskap genom att träffa andra i samma situation. Vi har helt enkelt massor att erbjuda!

För 75 kronor (135 kronor familjemedlemskap) får den du värvar ett medlemskap och tillgång till alla våra medlemsförmåner.

Kampanjen pågår till och med den 13 juni 2021.

Regler

  • Du som värvar måste vara medlem i Personskadeförbundet RTP. Du får dock inte vara anställd. (Förtroendevalda kan delta).
  • Varje familjemedlemskap du värvar räknas som en ny medlem (även om flera personer ingår).
  • Du som utökar ditt medlemskap till ett familjemedlemskap genom att värva personer inom din familj får en Sverigelott för varje ny familjemedlem.
  • Personen som värvas till kampanjpris kan inte varit medlem under de senaste 15 månaderna.  

 

Hur gör jag?

Du som värvar skickar ett mejl till: medlem@rtp.se med namnet på den du värvat, ditt eget namn och medlemsnummer eller adress.

Via hemsidan: Under ”Bli medlem” kan nya medlemmar betala och skriva in sig direkt.

Via Swish: Personen som blir värvad betalar medlemsavgiften till Swishnummer: 1235262647 och ange e-post och personnummer.

Via faktura: Fyll i formuläret.

Nya familjemedlemmar inom den egna familjen
Du som ändrar från enskilt medlemskap till familjemedlemskap genom att värva egna familjemedlemmar, kontakta förbundskansliet på 08-629 27 80 eller skicka ett mejl till medlem@rtp.se.

Du som redan har ett familjemedlemskap och värvar fler familjemedlemmar kan lägga till dem på minsida.rtp.se. Glöm inte att skicka namnet på den du värvat, ditt eget namn och medlemsnummer till: medlem@rtp.se.

Utlottning av priser
Alla som är medlemmar i Personskadeförbundet RTP och som värvar en eller flera nya medlemmar