Spara i Robur Humanfond

Reklambild Humanfond Sommarbild på flicka

Spara med hjärtat i Robur Humanfond

På ett enkelt sätt kan du ge ett värdefullt bidrag till Personskadeförbundet RTPs arbete, samtidigt som du bygger upp ett eget sparande med möjlighet till god avkastning. Allt du behöver göra är att börja spara i Swedbank Robur Humanfond.

Du kan spara regelbundet via autogiro eller själv göra insättningar – välj det som passar dig. Via fonden får Personskadeförbundet RTP två procent av ditt sparande varje år. Tänk på att du aktivt måste välja Personskadeförbundet RTP som den organisation du vill stödja.

Om Swedbank Robur Humanfond

Swedbank Robur Humanfond är en svensk aktiefond och förvaltas av Swedbank Robur. Humanfonden är en ansvarsfull fond. Det betyder att fonden investerar i företag som tar ansvar för mänskliga rättigheter, arbetsvillkor och en hållbar framtid. Idag samarbetar Swedbank Robur med ca 70 ideella organisationer varav Personskadeförbundet RTP är en.

Läs mer om Swedbank Robur Humanfond.

Vi vill påminna om att ett sparande i fonder innebär en viss risk. En historisk avkastning garanterar inte avkastning i framtiden. Värdet på fonder kan både minska och öka och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar som du har satt in.

Kontakta oss!