Personskadedagen Marit 3 kvinnor

Bli medlem

Tillsammans skapar vi möjligheter

Som medlem stödjer du vårt arbete för ett bättre samhälle där alla får tillgång till livets möjligheter. Dessutom bidrar du till vårt skadeförebyggande arbete som räddar liv och förhindrar olyckor. Du har även möjlighet att engagera dig lokalt och att träffa andra i liknande situationer.

Alla är välkomna – vare sig du har råkat ut för en skada eller inte!

Bli medlem hos Personskadeförbundet RTP för enbart 300 kronor för enskilt medlemskap och 360 kronor för ett familjemedlemskap för hela familjen per kalenderår. 

Bli medlem

Två personer som vandrar i skogslandskap

Bli medlem

Var aktiv tillsammans 

Ett medlemskap hos oss innebär att du blir medlem i en lokalförening. Våra lokalföreningar finns på runt 50 orter i landet. Där kan du få kontakt med andra som också lever med följderna av en skada. 

De flesta lokalföreningar erbjuder medlemsaktiviteter. Det kan vara att paddla, vandra eller någon annan fysik aktivitet som går att anpassa. Men ofta arrangeras också föreläsningar om teman som har betydelse för våra medlemmar.  

En del lokalföreningar engagerar sig i tillgänglighetsfrågor och påverkar den lokala politiken, exempelvis genom att gå med i tillgänglighetsrådet som finns i vissa kommuner. 

Medlemsförmåner

Som medlem får du tillgång till våra medlemsförmåner. Du kan också söka bidrag från våra fonder och får vår medlemstidning Liv skickad hem till dig. 

Bli medlem

Bli medlem

Du har rätt att ångra dig

Du som köper ett medlemskap på nätet har enligt distanshandelslagen ångerrätt i 14 dagar. Hör av dig till info@rtp.se om du ångrar ditt köp. För att vi ska kunna göra en återbetalning behöver vi ha ditt medlemsnummer som du får när du köpt ditt medlemskap samt uppgifter om ditt kontonummer inklusive clearingnummer och vilken bank du har.

Personuppgiftsbehandling

När du betalar din medlemsavgift och blir medlem i Personskadeförbundet RTP samtycker du till att dina uppgifter sparas i ett personregister. Uppgifterna behandlas enligt gällande lagstiftning.

Uppgifterna registreras hos Personskadeförbundet RTPs förbundskansli och sänds därefter ut till den lokalförening som medlemmen tillhör.

Läs mer om vår integritetspolicy.

Möt några medlemmar

Det finns många anledningar till att vara medlem. Det kan handla om att man vill göra skillnad och engagera sig eller att man vill dela erfarenheter och utvecklas tillsammans med andra. Läs berättelser från några medlemmar.

Pernilla berättar

Jag ville en enda sak. Jag ville bli den jag var förut. Men det som var jag hade splittrats i massor av pusselbitar. 

Illustration av person

Toraj berättar

Det är en sak att kämpa. Det är en annan att hålla i längden, dag efter dag. Nu kan jag stötta andra som lever med polio.

Illustration av person

Felicia berättar

När jag var yngre ville jag hålla distans till andra amputerade. Nu vill jag möta människor som verkligen fattar.

Illustration av person

Åke berättar

Som medlem får jag möjlighet att prova saker jag aldrig hade provat annars. Som skridskokälke, kajakpaddling och körsång!

Illustration av person

Anita berättar

Allt förändringsarbete tar tid. På ett konkret plan handlar det om att förbättra och förändra hur människor har det i sin vardag.

Illustration av person

Kontakta oss!