Medlemstidningen Liv

Förbundet Medlemstidningen Liv

Fyra gånger per år ut skickas Liv hem till alla medlemmar. Tidningen skickas även till politiker och beslutsfattare i syfte att påverka i de frågor som berör Personskadeförbundet RTPs medlemmar. 

Utvalda artiklar från Liv

 Här kan du läsa några artiklar från de senaste numren av Liv.

Vill du läsa mer?      Bli medlem

Att åldras med ryggmärgsskada

Många med ryggmärgsskada lever idag ett långt liv tack vare bättre vård, rehabilitering och stöd från samhället. Men hur ser livssituation ut för äldre personer som levt länge med ryggmärgsskada? 

Förbundet Sophie Joêrgensen 15

Smärtsamma minnen väcks till liv

Mohammed Jaber bär med sig tio års smärtsamma erfarenheter från inbördeskriget i Libanon, 1975 – 1990. Det har satt sina sina spår. Och nu i och med kriget i Ukraina väcks minnena till liv.

3 Mo J

Insamlat "gnäll" sprids över stan

I en riktigt sliten raggarbil med leopardklädsel invändigt körde jag Avenyn upp och ner. Från en kraftigt  överdimensionerad högtalare på bilens tak spred jag en ljudmatta av gnäll över centrala stan.

Gnällspeakern

Välkommen att annonsera

Liv har en upplaga på cirka 10 000 ex och når förutom medlemmar också de som professionellt arbetar i vården inklusive beslutsfattare och politiker, samt besökare i väntrummen på landets rehabiliterings- och läkarmottagningar.

För frågor om annonser kontakta Bengtsson & Sundström Media, e-post: liv@bs-media.se eller
telefon 08-10 39 20.

Utgivningsplan och annonsinformation
Ladda ned utgivningsplan och information om priser och storlekar på annonser nedan.

Kontakta redaktionen!