Medlemstidningen Liv

Liv Ny

Fyra gånger per år ut skickas Liv hem till alla medlemmar. Tidningen skickas även till politiker och beslutsfattare i syfte att påverka i de frågor som berör Personskadeförbundet RTPs medlemmar. 

Utvalda artiklar från Liv

 Här kan du läsa några artiklar från de senaste numren av Liv.

Vill du läsa mer?      Bli medlem

Munspel - ett bra komplement till fysioterapi

Mattias Bogefors lever med en bestående nackskada. I mån av ork, ägnar han sig åt musik i form av blues på munspel. Nu vill han dela med sig av de positiva effekter som munspelandet kan ge.

IMG_4730

Trötthet vid postcovid

En av tio patienter med covid-19-infektion får långtidsproblem, oberoende av om infektionen varit mild eller allvarlig. Preliminär forskning tyder på hjärnpåverkan, men många frågor om sjukdomen står obesvarade idag.

Förbundet Virus coronavirus Covid-19

Visst kan man få klaga ibland

”Man ska inte klaga” Det har vi alla fått höra. Knyta handen i fickan så knogarna vitnar, bita ihop tills huvudvärken exploderar, och bara jobbar på. Inte besvära, inte ligga till last. Inte gnälla. 

9 malin-edgren-pressbild-fotograf-helena-christerdotter

Välkommen att annonsera

Liv har en upplaga på cirka 10 000 ex och når förutom medlemmar också de som professionellt arbetar i vården inklusive beslutsfattare och politiker, samt besökare i väntrummen på landets rehabiliterings- och läkarmottagningar.

För frågor om annonser kontakta Bengtsson & Sundström Media, e-post: liv@bs-media.se eller
telefon 08-10 39 20.

Utgivningsplan och annonsinformation
Ladda ned utgivningsplan och information om priser och storlekar på annonser nedan.

Kontakta redaktionen!