Förbundet har nu av organisatören fått möjlighet att erbjuda ett begränsat antal medlemmar att delta på konferensen Hjärnhälsa 2.0 utan kostnad. Erbjudandet gäller konferenserna i Jönköping den 18 september och Trollhättan den 19 september. Det är först till kvarn som gäller! Låter detta intressant skicka då en intresseanmälan till william.yau@rtp.se. Ange i intresseanmälan vilken konferens som önskas och medlemsnummer alternativt personnummer.

Konferensen Hjärnhälsa 2.0 vänder sig till alla som arbetar i relationsorienterade yrken eller möter människor i andra sammanhang, exempelvis ideellt arbete.

Fokus ligger på att förmedla vetenskaplig kunskap om hjärnan, ge verktyg som är direkt tillämpbara både för att skydda sig och att använda i stressrelaterade tillstånd. Nyttan av fysisk aktivitet för välmående, balans mellan organismens olika system och hur vi hjälper hjärnan att vila är fokuserade ämnen. Konferensen kommer också att ta upp Covid-19 kopplat till hjärnan utifrån ett neuropsykologiskt, fysiskt samt mentalt perspektiv.

Som tidigare år är Personskadeförbundet RTP medarrangör för Hjärnhälsa.

Mer information, program och medverkande hittar du på hjarnan.se/

Information om föreläsning Hjärnhälsa