Alla som blev nya medlemmar i förbundet under hjultorgsveckan den 16 – 22 maj var med i utlottningen av ett Hövding huvudskydd. Vi har nu glädjen att meddela att vinsten gick till Britta från Umeå. Stort Grattis!

– Jag brukar inte vinna och blev naturligtvis jätteglad över detta. Jag cyklar mycket så vinsten är verkligen uppskattad, säger Britta.

Det var en arbetskamrat som tipsade Britta om att bli medlem.

– Eftersom jag själv har nackproblem så tänkte jag att Personskadeförbundet RTP kunde passa mig. Nu ser jag fram emot att delta i RTPs aktiviteter och träffa nya trevliga människor.

Vi på Personskadeförbundet RTP hälsar Britta hjärtligt välkommen och hoppas hon kommer att trivas hos oss!

Du vet väl att alla som är medlemmar I Personskadeförbundet RTP får 15 procent rabatt på Hövding huvudskydd vid köp i Hövdings webbshop. Kontakta förbundskansliet via info@rtp.se för att få en rabattkod.

Bli medlem här du också!

Ung kvinna avbildad med och utan Hövding