Vi ser fram emot ännu ett år med just dig som medlem och medskapare i vårt viktiga arbete! Tillsammans formar vi värdefull verksamhet, nya möjligheter och påverkar samhället i frågor som till exempel rör sjukförsäkring, avgiftsfria hjälpmedel, utökad rehabilitering, skadeförebyggande insatser och trafiksäkerhet.

Idag skickas avierna för medlemsavgiften 2022 ut. Avierna skickas per mejl till alla medlemmar som angett en mejladress och per brev till alla andra. De medlemmar som får avin per mail har fem dagar på sig att ladda ned avin genom att klicka på avi-länken i meddelandet. Om man inte öppnat länken efter fem dagar avaktiveras den och avin skickas igen per post.

Som vanligt går det bra att betala fakturan via internetbanken. På avin finns vårt bankgironummer, OCR-numret och beloppet att betala. De som vill betala per post hittar en vanlig giroblankett längst ner på avin. Använd alltid vårt bankgironummer 5336-3917 för att betala medlemsavgiften. Det är vårt eget kontonummer och det är Personskadeförbundet RTP som står som betalningsmottagare. På avin finns också ett Swish-nummer och en QR-kod som kan användas för att betala. Om man vill betala med QR-koden måste man skanna in koden med hjälp av Swish-appen.  

Du som har frågor får gärna höra av dig till förbundskansliet på 08-629 27 80 eller mejla till medlem@rtp.se.

 

Avisering 2022