Idag skickas avierna för medlemsavgiften 2023 ut.

Vi ser fram emot ännu ett år med just dig som medlem och medskapare i vårt viktiga arbete! Tillsammans formar vi värdefull verksamhet, nya möjligheter och påverkar samhället i frågor som till exempel rör sjukförsäkring, avgiftsfria hjälpmedel, utökad rehabilitering, skadeförebyggande insatser och trafiksäkerhet.

Så här går utskicket till

Avierna skickas per mejl till alla medlemmar som angett en mejladress och per brev till alla andra. De medlemmar som får avin per mejl har fem dagar på sig att ladda ned avin genom att klicka på avi-länken i meddelandet.

I mejlet finns en PIN-kod som man uppger i avi-länken och när man matat in sin kod och tryckt på ”Ok” laddas fakturan ned i PDF-format på din enhet. Om man inte öppnat länken efter fem dagar avaktiveras den och avin skickas igen per post.

Internetbank

Som vanligt går det bra att betala fakturan via internetbanken. På avin finns vårt bankgironummer, OCR-numret och beloppet att betala. Använd alltid vårt bankgironummer 5336-3917 för att betala medlemsavgiften. Det är vårt kontonummer och det är Personskadeförbundet RTP som står som betalningsmottagare.

Betalning per post

De som vill betala per post hittar en vanlig giroblankett längst ner på avin. Använd alltid vårt bankgironummer 5336-3917 för att betala medlemsavgiften. Det är vårt kontonummer och det är Personskadeförbundet RTP som står som betalningsmottagare.

Swish

På avin finns också en Swish QR-kod som kan användas för att betala. Om man vill betala med QR-koden måste man skanna in koden med hjälp av Swish-appen. Tryck på ”Skanna” i Swish-appen och följ instruktionerna.

Om du inte är medlem ännu så kan du registrera dig här.

Du som har frågor får gärna höra av dig till förbundskansliet på 08-629 27 80 eller mejla till medlem@rtp.se.

Två hjärtan i trä på ett bord

Vanliga frågor och svar

Hur byter jag medlemskapsform?

Vill man byta från enskilt medlemskap till familjemedlemskap eller vice versa behöver du kontakta oss på tel. 08-629 27 80 eller mejla till medlem@rtp.se. Har du redan mottagit en faktura med den medlemskapsformen du önskar att byta från så betala inte in på den. En ny faktura kommer att skapas för din nya medlemskapsform.

Kan jag lägga till familjemedlemmar?

Du som redan har ett familjemedlemskap kan lägga till familjemedlemmar under samma hushåll på minsida.rtp.se.

Får mina familjemedlemmar också ta del av medlemsförmåner?

Ja, familjemedlemmar räknas som fullständiga medlemmar och tar del av exakt samma förmåner som alla andra medlemskapsformer vi har.

Jag hittar inte eller har inte tillgång till min faktura.

Kontakta oss på tel. 08-629 27 80 eller mejla till medlem@rtp.se.

Går det att betala med autogiro/delbetalning?

Nej, vi stöder idag inte de betalsätten. Du kan betala via faktura, Swish eller via inbetalning på vårt bankgirokonto 5336-3917.

Jag kan inte logga in på mitt konto.

Kontrollera att vi mottagit din rätta e-postadress genom att kontakta oss på tel. 08-629 27 80 eller mejla till medlem@rtp.se.

Jag önskar att avsluta mitt medlemskap.

För att säga upp ditt medlemskap behöver du ta kontakt med oss på tel. 08-629 27 80 eller mejla till medlem@rtp.se.