Nu öppnar vi upp för anmälan till andra delen av den nordiska Poliokonferensen. Första delen av konferensen genomfördes digitalt den 13 juni. Konferensen som är kostnadsfri för medlemmar går av stapeln tisdagen den 24 oktober 2023, mellan klockan 11.00 – 14.00 med avbrott för lunch. Konferensen arrangeras av de nordiska polioföreningarna.

Program
11.00 – 12 00
Natallia Suhak från institutionen för hjärn- och nervstudier, Rigshospitalet håller en presentation om resultatet av en neurofysiologisk studie av personer med polio.

12.00 13.00
Lunch

13.00 – 14.00
Dagens andra presentation hålls av Eva Månsson Lexell. Hon är arbetsterapeut och docent samt forskningsledare för en grupp vid Lunds universitet, och hon kommer att prata om "Trötthet och vardag med polio".

Ordförande i poliosamordningskommittén, Maja Klamer Løhr, är moderator och Personskadeförbundet RTPs ordförande Marina Carlsson hälsar välkomna.

Du som deltog på första delen av konferensen den 13 juni behöver inte anmäla dig på nytt. En länk för att delta på även denna del av konferensen kommer att skickas till dig automatiskt.

Anmäl dig här:

Egeskov castle