Ny medlemsvärvningskampanj: 

Hjälp oss att bli fler!

Vi vill att fler blir medlemmar i Personskadeförbundet RTP. Därför drar vi nu i samband med Personskadedagen igång en medlemsvärvningskampanj som kommer att pågå från och med den 23 september till och med den 31 december 2022Under denna period kan nya medlemmar teckna medlemskap som gäller från och med nu och hela 2023 till kampanjpris - 95 kronor för ett enskilt medlemskap och 155 för ett familjemedlemskap.

Som tack får du som värvar en Sverigelott för varje ny medlem du värvar - lyckas du värva tre får du ett avgiftsfritt medlemskap för 2023. Dessutom är alla som hjälper oss att bli fler med i utlottningen av ett par skor från Icebug!

Så, har du någon i din närhet som inte är, men som du tycker borde vara med i Personskadeförbundet RTP? Passa på att berätta om vad ett medlemskap kan innebära och våga fråga – vill du bli medlem? För nu behöver vi samla alla goda krafter för att bli fler och fortsätta vara en stark röst i samhället!

Alla är välkomna – vare sig man har en egen skada eller inte. Orsakerna till att bli medlem kan vara många. Man vill stödja vårt arbete, engagera sig och delta i vårt påverkansarbete eller vara en del av vår gemenskap genom att träffa andra i samma situation. Vi har helt enkelt massor att erbjuda!

Regler

  • Du som värvar måste vara medlem eller förtroendevald. Du får dock inte vara anställd.
  • Varje familjemedlemskap du värvar räknas som en ny medlem (även om flera personer ingår). Du som utökar ditt medlemskap till ett familjemedlemskap genom att värva personer inom din familj får en Sverigelott för varje ny familjemedlem.

Hur gör jag?

Nya medlemmar anmäler sig direkt på vår hemsida genom att fylla i formuläret med uppgifter på sig samt vem man blivit värvad av eller genom att swisha in med­lemsavgiften, till swishnummer: 123 526 26 47 (ange då person­nummer och e-postadress).

Det går också bra att kontakta förbundskansliet på telefon: 08-629 27 80 eller e-post: info@rtp.se.

Du som ändrar från enskilt medlemskap till familjemedlemskap genom att värva egna familjemedlemmar, kontakta förbundskansliet på 08-629 27 80 eller skicka ett mejl till medlem@rtp.se.

Du som redan har ett familjemedlemskap och värvar fler familjemedlemmar kan lägga till dem på minsida.rtp.se. Glöm inte att skicka namnet på den du värvat, ditt eget namn och medlemsnummer till: medlem@rtp.se.

Hjälp oss bli fler 2022