Medlemskapet gäller då även för 2024. För 95 kronor enskilt-/155 kronor familj får du tillgång till alla våra medlemsförmåner.

Som medlem i Personskadeförbundet RTP bidrar du till vårt skadeförebyggande arbete som räddar liv och förhindrar olyckor. Du stöttar också vårt arbete för ett bättre samhälle där alla får tillgång till livets alla möjligheter.

Vi vill gärna att du som blir medlem anger om du har en skada (och i så fall vilken skada) eller om du är närstående till någon med en skada. Detta underlättar vårt viktiga påverkansarbete.

Alla är välkomna – vare sig man har en egen skada eller inte. Orsakerna till att bli medlem kan vara många. Man vill stödja vårt arbete, engagera sig och delta i vårt påverkansarbete eller vara en del av vår gemenskap genom att träffa andra i samma situation. Vi har helt enkelt massor att erbjuda!

Erbjudandet gäller till och med den 31 december 2023 och riktar sig enbart till nya medlemmar (gäller ej personer som varit medlemmar 2022).

Bli medlem här eller swisha in medlemsavgiften, till swishnummer: 123 526 26 47 (ange då personnummer och e-postadress). Det går också bra att kontakta förbundskansliet på telefon 08-629 27 80 eller e-post: info@rtp.se

Hjälp oss att bli fler!
Vi vill att fler blir medlemmar i Personskadeförbundet RTP. Så, har du någon i din närhet som inte är, men som du tycker borde vara med i Personskadeförbundet RTP? Passa på att berätta om vad ett medlemskap kan innebära och våga fråga – vill du bli medlem? Som tack får du som värvar en Sverigelott för varje ny medlem du värvar - lyckas du värva tre får du ett avgiftsfritt medlemskap för 2024. Läs mer om hur du värvar här:

 

Bli medlem till kampanjpris 2023