Hjälp oss bli fler Hjultorget

Hjälp oss att bli fler genom att värva en ny medlem under Hjultorgsveckan, den 16 – 22 maj! Då kostar ett enskilt medlemskap 95 kronor och ett familjemedlemskap 155 kronor (ordinarie pris 300 kronor /360 kronor). Du som värvar får en Sverigelott för varje ny medlem du värvar! Alla som blir nya medlemmar under denna vecka är dessutom med i utlottningen av ett Hövding Huvudskydd!

Fråga någon i din närhet om hen vill bli medlem. Alla är välkomna – vare sig man har råkat ut för en skada eller inte. Orsakerna till att bli medlem kan vara många. Man vill stödja vårt arbete, engagera sig och delta i vårt påverkansarbete eller vara en del av vår gemenskap genom att träffa andra i samma situation. Vi har helt enkelt massor att erbjuda!

Kampanjen gäller under perioden 16 – 22 maj 2022 oavsett om man är på plats på Hjultorget eller inte. Den du värvar måste vara en ny medlem och får inte ha varit medlem 2021 och senare.

Hur gör jag?

Via Swish: Personen som blir värvad betalar medlemsavgiften med Swish till nummer 123 526 2647 och anger personnummer och e-post. Om någon annan betalar in på Swish ange namn och personnummer på den som värvas. Du som värvar skickar ett mejl till: medlem@rtp.se med namnet på den du värvat, ditt eget namn och medlemsnummer eller adress.

Via faktura:  Via detta formulär

Regler

  • Du som värvar måste vara medlem i Personskadeförbundet RTP. Du får dock inte vara anställd. (Förtroendevalda kan delta).
  • Varje familjemedlemskap du värvar räknas som en ny medlem (även om flera personer ingår).
  • Du som utökar ditt medlemskap till ett familjemedlemskap genom att värva personer inom din familj får en Sverigelott för varje ny familjemedlem.

Nya familjemedlemmar inom den egna familjen

Du som ändrar från enskilt medlemskap till familjemedlemskap genom att värva egna familjemedlemmar, kontakta förbundskansliet på 08-629 27 80 eller skicka ett mejl till medlem@rtp.se.

Du som redan har ett familjemedlemskap och värvar fler familjemedlemmar kan lägga till dem på minsida.rtp.se. Glöm inte att skicka namnet på den du värvat, ditt eget namn och medlemsnummer till: medlem@rtp.se