Om drygt en vecka, den 18-19 maj arrangeras hjälpmedelsmässan Hjultorget på Kistamässan i Stockholm. Personskadeförbundet RTP kommer att finnas på plats i monter D:10. Besök oss gärna där! Vi bjuder på kaffe och fika och alla är välkomna in för en pratstund med representanter från förbundsstyrelsen och kansliets personal.

Det händer en hel del i montern. Bland annat erbjuds möjlighet att testa Curests VR-glasögon - en rehabiliteringsmetod som har visat sig kunna lindra smärta och öka funktionen hos personer med långvarig nacksmärta. Vårt arvsfondsprojekt Coachprojektet 2.0 berättar om sin verksamhet med att utbilda förebildscoacher för olika skadegrupper. Projekt Min sexualitet - Min Rätt kommer också att finnas på plats en av dagarna och berätta om vad de har på gång.

På hjultorgets hemsida: www.hjultorget.nu finns program för föreläsningar och aktiviteter. Här hittar du även information om vilka utställare som kommer att vara på plast. Inträdet till mässan samt alla föreläsningar är gratis, men registrera dig på: www.hjultorget.nu

Förbundet Hjultorget