Samtalsgruppen är till för dig som befinner dig mitt i livet oavsett funktion, förmåga, förutsättningar eller familjebild och som är under 50 år. I samtalsgruppen får du chansen att möta andra med liknande erfarenheter som kan relatera och förstå. Syftet är att vi samtalar utifrån teman om frågor som berör dig och vad det innebär att få ihop livspusslet. Samtalsgruppen är en trygg plats där du får möjlighet att dela erfarenheter, tankar och känslor.

Vi träffas digitalt vid 4 tillfällen, 1,5 timme/gång. Träffarna sker på kvällstid under tiden 18.00-19.30. Varje tillfälle kommer behandla ett specifikt tema. Viktigt att komma ihåg att samtalsgruppen inte är en gruppterapi utan snarare ett forum för individer att mötas och diskutera sina tankar.  

Samtalsgruppen är kostnadsfri för dig som är medlem i Personskadeförbundet RTP. Om du inte är medlem idag är du välkommen att bli genom att klicka här.

Kriterier för samtalsgruppen

  • Vi förutser att du har en egen skada
  • Samtalsgruppen riktar sig till dig som är lite yngre. Inte äldre än 50 år.
  • Vi har begränsat antal platser. Observera att detta är endast en intresseanmälan och garanterar inte en plats i samtalsgruppen.
  • Detta är en pilotgrupp.
  • De två första tillfällena infaller 18 maj och 1 juni 2022.

Vill du vara en del av samtalsgruppen, eller känner du någon som passar in? Anmäl ditt intresse genom att klicka här.

 

Woman doing jigsaw puzzle