Tisdagen den 13 juni arrangerar Personskadeförbundet RTP tillsammans med polioföreningarna i Danmark, Norge och Finland en gemensam poliokonferens. Konferensen kommer att hållas på Musholm Feriecenter, Korsør i Danmark. Ämnen som kommer att tas upp är poliovaccin, polioepidemin, de medicinska genombrotten efter 1952-53 samt vardagslivet med polio. Föreläsningarna kommer att hållas av forskare från olika länder.

Konferensavgiften för medlemmar är 300 kronor, frukost och lunch ingår och det finns möjlighet att delta på middag mot en extra kostnad.

För den som är intresserad finns möjlighet att i samband med konferensen också boka boende den 12 juni till och med den 14 juni i Musholms anpassade semesterlägenheter. Konferensanläggningen har en bra fysisk tillgänglighet men det finns inga medhjälpare på plats. Om du har frågor kring medhjälpare kontakta förbundskansliet. Paketpris för detta är 4 000 kronor. I priset ingår då konferensavgift, boende två nätter, inklusive middag, frukost, eftermiddagskaffe samt en lunch. (Förbundet ser nu över eventuella möjligheter till finansiering för att få ned kostnaden). Det kan också finnas möjlighet att söka bidrag för konferensen från stiftelser och även från förbundets enskilda bidrag.

Plats: Musholm Feriecenter, Korsør, Danmark

Datum: tisdag 13 juni 2023

Anmälan
På nedanstående formulär kan du anmäla dig till Nordiska Poliokonferensen den 13 juni 2023. Du kan välja att bara anmäla dig till konferensen och boka eget boende på något av de lokala hotellen i Korsør. Det går också bra att boka både konferens samt boende till paketpris under perioden 12-13 juni. Vi behöver ha din anmälan innan den 10 april. 

Varmt välkommen!

Anmälan hittar du här:  

Preliminärt program Poliokonferens Danmark den 12-14 juni:

Egeskov castle