Rossö fritidsstugor

Våra stugor på Rossö
Göteborgs- och Bohus distrikt i Personskadeförbundet RTP äger och förvaltar tre välutrustade fritidsstugor exklusivt belägna i Rossö naturreservat söder om Strömstad. Stugorna ligger ett stenkast från havet och är vinterbonade. De hyrs endast ut till i första hand våra medlemmar i Göteborgs lokalförening, i andra hand till övriga medlemmar i  Personskadeförbundet RTP. Stugorna är anpassade för rörelsehindrade och kallas för Uddevalla, Göteborg och Strömstad.

 

Uddevallastugan – länk till foton

Stugan är 99 kvm och har tre sovrum med 6 sängar. Ett sovrum med våningssäng, ett annat med höj o sänkbar säng finns också. Storstuga med höj o sänkbart kök, diskmaskin, bäddsoffa för två personer samt barnsäng och barnstol. Två toaletter. Uteplats under tak, totalt 9 sovplatser.

Kalender Uddevallastugan

 

 Göteborgsstugan – länk till foton

Stugan är 83 kvm och har två stora sovrum med 4 sängar. Storstuga med kök, diskmaskin, bäddsoffa för två personer samt barnsäng och barnstol. Totalt 7 sovplatser samt uteplats under tak.

 

Strömstadsstugan – länk till foton

Stugan är 72 kvm och har två sovrum med 4 sängar samt barnsäng och barnstol. Storstuga med kök, uteplats under tak. Totalt 5 sovplatser.

Information
Alla stugorna är fullt utrustade med husgeråd, kyl/frys, spis, ugn/mikro, Tv, radio/cd, täcken och kuddar, städutrustning, rengöringsmedel, diskmedel till handdisk och diskmaskin, diskborstar och disktrasor. Till alla stugor hör utemöbler, grill och extrasäng. Vid förrådet finns gemensam tvättstuga med torktumlare, strykjärn/bräda. I förrådet finns badpirra och sängförhöjningsklossar.

Wifi finns i varje stuga. Lösen i pärmen!

Stugorna har egen djupborrad brunn med reningsverk.

Hyresgästen lämnar stugan i städat skick enligt städschemat.
OBS! Ej godkänd städning debiteras i efterhand. (1500:-)

Rökning i stugorna är förbjuden och husdjur är inte tillåtna förutom i Strömstadstugan där hund är tillåten sedan 2012. Tält och husvagn får inte ställas upp på tomten. Bilar parkeras så att de ej hindrar passage för övriga boende. Biltvätt är förbjudet.

INRESSEANMÄLAN BOKNING AV STUGOR LÅGSÄSONG HÖSTEN 2023- VÅREN 2024

Trots rådande omständigheter i världen och markant högre driftskostnader i vårt land, väljer vi att inte höja några avgifter 2023. Vårt mål är att ge våra medlemmar möjligheten att hyra de fantastiska stugorna på Rossö till ett subventionerat pris, vilket vi stärker ytterligare med detta beslut.

Lågsäsong är före vecka 26 och efter vecka 32.

Anmälan kan nu ske då lediga tider finnes även under lågsäsong.  

Välj sedan något av nedanstående alternativ för bokning.
Alternativ 1:
Fyll i Googleformulär här

Alternativ 2:
Ladda ner Intresseanmälan. (Länk nedan).
Intresseanmälan lågsäsong – 2023-2024

 

 

 

Fyll sedan i dator och skicka in till goteborgobohusdistrikt@rtp.se
eller skriv ut och skicka in per post till

Göteborgs och Bohus distrikt
RTP
Slottsskogsgatan 12
414 53 Göteborg

Bokningsansvarig:
Angela Sundgren
Tel: 072-742 45 33

Övriga länkar:

Bildgalleri från Rossö

Länk till Kosterhavets nationalpark