Gåva till Trafikskadefonden eller till vår verksamhet

Ge en gåva

Vallmofält vid solnedgång

Ge en gåva och stöd vårt arbete

Genom att ge en gåva till vår verksamhet bidrar du till att vi kan fortsätta erbjuda information, råd och vägledning till våra medlemmar. Du kan också välja att ge en gåva till Trafikskadefonden.

Ditt bidrag hjälper oss att fortsätta påverka samhället. Vi vill att våra medlemmar ska kunna delta i samhället precis som alla andra. Det ska vara självklart, oavsett funktionsförmåga, att leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Därför engagerar vi oss exempelvis för en individuellt anpassad rehabilitering som tar tillvara alla möjligheter som finns kvar.

Personskadeförbundet RTP har 90-konton och granskas av Svensk Insamlingskontroll. Denna tillsyn är en garanti för att de insamlade medlen används korrekt. Du kan göra en inbetalning via Plusgiro, Bankgiro. eller Swish. Vårt plusgironummer: 90 00 06-8. Bankgironummer: 900-0068. Swish: 123 900 00 68.

I vår årsredovisning hittar du mer information om organisationen och verksamheten.

 

Logotyp Svensk insamlingskontroll

 

Ge en gåva till Trafikskadefonden

Genom att ge en gåva till Trafikskadefonden stödjer du våra medlemmar med trafikskada som kan söka bidrag för rekreation, rehabilitering eller fritidsverksamhet, inklusive fritidshjälpmedel. Det är aktiviteter som ofta är dyrare att genomföra när någon lever med en bestående funktionsnedsättning. Personskadeförbundet RTP administrerar utdelningen av medel från Trafikskadefonden.

Du eller ditt företag kan stödja Trafikskadefonden genom ett bidrag eller en minnesgåva.

Om du vill ge ett bidrag gör du en inbetalning via Plusgiro eller Bankgiro. Vårt Plusgironummer: 90 00 06-8. Bankgironummer: 900-0068. Märk inbetalningen alltid med ”Trafikskadefonden”.

Här hittar du information om hur du kan gå tillväga om du vill ge en minnesgåva till Trafikskadefonden eller vår verksamhet.

Spara med hjärtat i Robur Humanfond

På ett enkelt sätt kan du ge ett värdefullt bidrag till Personskadeförbundet RTPs arbete, samtidigt som du bygger upp ett eget sparande med möjlighet till god avkastning. Allt du behöver göra är att börja spara i Swedbank Robur Humanfond.

Läs mer

Starta en egen insamling på Facebook

Starta din egen Facebook-insamling för Personskadeförbundet RTPs arbete! Det kan göra din födelsedag eller någon annan viktig händelse extra festlig. Dina vänners gåva betyder verkligen något! Med din insamling hjälper du oss att fortsätta påverka samhället.

Läs mer

Kontakta oss!