Midsommar - så är den äntligen här. Nu är vårt land som allra vackrast och det underbara ljuset väcker allting till liv. Och det bästa av allt är att vi fortfarande har hela sommaren framför oss.

Jag önskar er alla tid för glädje, njutning, återhämtning, eftertanke och reflektion. Ja allt det som gör oss människor så gott och som vi behöver för att hämta andan och samla ny kraft för att med glädje och motivation ta tag i nya utmaningar. Passa nu på att njuta av den underbara tid vi står inför!

För något vi kan vara säkra på är att det efter sommarledigheten finns nya spännande utmaningar att ta tag i. Förutsättningar i samhället behöver ständigt förbättras och filas på för att möta olika och nytillkomna behov, leva upp till mänskliga rättigheter och inkludera alla människor i en föränderlig värld. När samhället förändras behöver det ske på ett inkluderande och universellt sätt så att alla kan ta del av de nya möjligheter som skapas. För vi har ett mål och en vision om att - Alla ska ha tillgång till livets möjligheter.

Jag vill också uppmana er alla att vara rädda om er i sommar! För även om Personskadeförbundet RTP vill ha fler medlemmar för att fortsätta vara en kraft att räkna med, så vill vi inte att fler skadar sig. Så ta det lugnt i sommar - både i trafiken, på hästryggen och på sjön! Använd hjälm när du cyklar eller rider, kom ihåg att ta på dig flytväst när du åker båt och försäkra dig om att vattnet är säkert innan du dyker.

Jag önskar er alla en underbar sommar!

Marina Carlsson, Förbundsordförande, Personskadeförbundet RTP

Glad midsommar 2022