Hjälp oss att bli fler genom att värva en ny medlem under Hjultorgsveckan, den 16 – 22 maj! Då kostar ett enskilt medlemskap 95 kronor och ett familjemedlemskap 155 kronor (ordinarie pris 300 kronor /360 kronor). Du som värvar får en Sverigelott för varje ny medlem du värvar! Alla som blir nya medlemmar under denna vecka är dessutom med i utlottningen av ett Hövding Huvudskydd!

Fråga någon i din närhet om hen vill bli medlem. Alla är välkomna – vare sig man har råkat ut för en skada eller inte. Orsakerna till att bli medlem kan vara många. Man vill stödja vårt arbete, engagera sig och delta i vårt påverkansarbete eller vara en del av vår gemenskap genom att träffa andra i samma situation. Vi har helt enkelt massor att erbjuda!

Kampanjen gäller under perioden 16 – 22 maj 2022 oavsett om man är på plats på Hjultorget eller inte. Den du värvar måste vara en ny medlem och får inte ha varit medlem 2021 och senare.

Regler

  • Du som värvar måste vara medlem i Personskadeförbundet RTP. Du får dock inte vara anställd. (Förtroendevalda kan delta).
  • Varje familjemedlemskap du värvar räknas som en ny medlem (även om flera personer ingår).
  • Du som utökar ditt medlemskap till ett familjemedlemskap genom att värva personer inom din familj får en Sverigelott för varje ny familjemedlem.

Hur gör jag?

Via Swish: Personen som blir värvad betalar medlemsavgiften med Swish till nummer 123 526 2647 och anger personnummer och e-post. Om någon annan betalar in på Swish ange namn och personnummer på den som värvas. Du som värvar skickar ett mejl till: medlem@rtp.se med namnet på den du värvat, ditt eget namn och medlemsnummer eller adress.

Via faktura:  Via detta formulär

Nya familjemedlemmar inom den egna familjen

Du som ändrar från enskilt medlemskap till familjemedlemskap genom att värva egna familjemedlemmar, kontakta förbundskansliet på 08-629 27 80 eller skicka ett mejl till medlem@rtp.se.

Du som redan har ett familjemedlemskap och värvar fler familjemedlemmar kan lägga till dem på minsida.rtp.se. Glöm inte att skicka namnet på den du värvat, ditt eget namn och medlemsnummer till: medlem@rtp.se

Hjälp oss bli fler Hjultorget