Personskadeförbundet RTPs medlemsvärvningstävling bland lokalföreningarna är nu avslutad. Tävlingen har pågått från och med den 22 september till och med den 31 december 2021. Alla lokalföreningar deltog automatiskt i tävlingen. För att alla föreningar skulle ha en likvärdig chans i tävlingen delade vi in lokalföreningarna i två grupper. Grupp 1 bestod av alla lokalföreningar förutom Stor-Stockholm, Malmö och Göteborgs lokalförening som deltog i grupp 2.

Nu har vi glädjen att meddela att Norra Kalmars lokalförening var den förening som tog hem segern i grupp 1. De lyckades procentuellt sätt, utifrån sitt medlemsantal, värva flest medlemmar under perioden. De ökade sitt medlemsantal med drygt 25 procent. Stort grattis till denna bedrift! Förutom den stora äran vinner också föreningen 3 000 kronor till förtäring på en medlemsaktivitet.

I grupp 2 var det Göteborgs lokalförening som vann. De lyckades värva flest medlemmar i sin grupp, vilket blev nästan tio procents ökning av föreningens medlemsantal. Stort grattis till er! Ni vinner 3 000 kronor till förtäring på en medlemsaktivitet.

Vinnarna i grupp 1 är:
1:a plats – Norra Kalmar lokalförening – med 25,67 procent ökning av medlemsantalet
2:a plats – Sydöstra Skåne lokalförening – med 12,16 procent ökning av medlemsantalet
3:e plats – Västra Blekinge lokalförening – med 11,54 procent ökning av medlemsantalet
4:e plats – Nord Skåne lokalförening –  med 10,81 procent ökning av medlemsantalet
5:e plats – Mellersta Skånes lokalförening – med 9,52 procent ökning av medlemsantalet

Vinnarna i grupp 2 är:
Göteborgs lokalförening – med 9,79 procent ökning av medlemsantalet

Stort grattis till er alla! Vinnarna kommer att kontaktas inom kort! Förutom äran så kommer vinnarna att belönas med följande priser:

Grupp 1:
1a pris, 3 000 kronor till förtäring på en medlemsaktivitet (mot uppvisande av kvitto).
2a pris, 1 500 kronor till förtäring på en medlemsaktivitet (mot uppvisande av kvitto).
3e pris, en beachflagga/roll-ups
4e pris, en beachflagga/roll-ups
5e pris, en beachflagga/roll-ups

Grupp 2
1a pris, 3 000 kronor till förtäring på en medlemsaktivitet (mot uppvisande av kvitto).

Alla lokalföreningar har utfört ett fantastiskt arbete och ska ha en stor eloge. Under perioden har lokalföreningarna tillsammans värvat 210 nya medlemmar. Tack till alla lokalföreningar i landet som engagerat sig i detta. Sist men inte minst önskar vi alla nya medlemmar varmt välkomna till Personskadeförbundet RTP.

Förbundet Medlemsvärvningstävling