Öland - instruktioner

Välkommen till Öland - en förening med fart och fläkt

Den här sektionen kan användas för att skriva en inledande och välkomnande text. Gör besökaren gärna nyfiken på er fina lokalförening! Fånga besökarens uppmärksamhet! Meningen är att hen vill scrolla ner för att få mer information om er.

Segling

Kom och segla med oss runt Öland

Den här sektionen har en vänsterställd bild. Skriv inte mer än två stycken och se till att det finns en bra balans mellan bild och text när det handlar om innehåll och omfattning. Om du vill sprida mer information (exempelvis en inbjudan eller liknande) kan du göra det genom att länka till en pdf. 

Var rädd om dig - använd hjälm!

Den här sektionen används som inledande text/ingress till en film som du laddar upp i en ny sektion som heter Video. Det är bra om du lägger video-sektionen under den här sektionen som förklarar vad det är för film, varför ni vill visa den osv.

 

Person som cyklar med protes

Anslagstavla

Ny RTP-medlem i Borgholms tillgänglighetsråd

Den här sektionen är tänkt som digital anslagstavla. Vad vill ni informera era medlemmar om? Vad arbetar styrelsen med för närvarande. Andra viktiga uppdrag som lokalföreningens styrelsemedlemmar åtagit sig? Något av lokalpolitiskt intresse osv. 

Tänk även här på att inte skriva för mycket text utan länka i stället vidare till en ny sida, se exempel nedan, eller en pdf.

Bilden är vänsterställd.

Mer om rådet

Det är RTP-Öland

Här kan du exempelvis lägga upp information om styrelsemedlemmar och medarbetarna på det lokala kansliet alternativt om kontaktpersonen. Tänk på att skriva hur folk ska kontakta er, t ex: Du är välkommen att kontakta oss per E-post (ange mejladress) eller via kontaktformuläret längst ner på sidan.

Styrelse

Här kan du lägga upp information om din styrelse, t ex vem som är ordförande, vice ordförande, kontaktperson etc.

Läs mer

Kansli

Här kan du informera om kansliet, t ex allt som är viktigt utöver kontaktuppgifter som också finns längst ner på sidan.

Läs mer

Aktuella aktiviteter

OBS! Om ni vill ha denna funktion/sektion måste ni kontakta förbundskansliet. Vi lägger upp funktionen åt er.

För att lägga upp ett evenemang, gå in på adminpanelen och klicka på evenemang och på add event. Fyll i datum och klockslag samt ort/adress. Hämta sedan mallen kalendarium singel. Den hittar du under Generation Builder. När du har laddat mallen kan du välja de sektioner du behöver för att marknadsföra ditt evenemang. Du kan släcka sektioner som du inte behöver genom att svepa med musen över sektionen, högerklicka och välja inaktivera. Om ditt event ska visas med bild behöver du klicka på "lägg till utvald media". Du hittar denna ruta i redigeringsläge för eventet, kolumnen längst till höger i vyn. Där ska du lägga till din bild. Nu visas ditt event med bild automatiskt på din lokalsida och sorteras bort när det blivit inaktuellt.

Tidigare aktiviteter

01-09-22

Resa till Norge

Fiska med oss i Norges rena fjäl...

Frågor och svar

Den här sektionen kan du använda för att svara på vanliga frågor som ställs till er lokalförening. Du kan välja att ha den sektionen bara aktiverad när du exempelvis kör en kampanj och vill informera om vad som gäller för just den här kampanjen (priser, hur man kan betala, för vilken period kampanjpriset gäller osv.).

Hur gör jag för att bli medlem?

Kontakta oss!